Sommarvind – bokutgivning

Sommarvind publiceras juni 2023, som e-bok och ljudbok på Typ förlag och i tryckt utgåva på Viréns förlag. Release första helgen i juni i Göteborg – närmare info kommer… Därefter kommer programmet att spelas live 11 juni på Salsta slott och 1 juli på Konstkapellet i Marstrand.

Texterna utgörs av en samling gestaltande scener som uppstod ur en fråga: Hur vore det att uppleva detta i en annan tid? Vad händer om våra liv är ekon och om tiden rör sig i en spiral där gränserna mellan varven ibland är tunnare än annars?

Texterna är musikaliskt illustrerade av Niclas Malmberg som också spelar piano, och konstnären Backa Carin Ivarsdotter har gjort omslag film- och bildillustrationer. Ord och toner möts i en kronologisk skildring som sträcker sig ett årtusende tillbaka och in i vår egen tid. Det blir en berättelse om förståelse och förlåtelse, om hur öden flätas samman över tid och rum och om hur människovärdet ryms bortom yttre skeenden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: