Sommarvind – premiär

Sommarvind är en samling gestaltande scener som uppstod ur en fråga: Hur vore det att uppleva detta i en annan tid? Vad händer om våra liv är ekon och om tiden rör sig i en spiral där gränserna mellan varven ibland är tunnare än annars?

Texterna är musikaliskt illustrerade av Niclas Malmberg som också spelar piano, och filmillustrerade av Backa Carin Ivarsdotter. Ord och toner möts i en kronologisk skildring som sträcker sig ett årtusende tillbaka och in i vår egen tid. Det blir en berättelse om förståelse och förlåtelse, om hur öden flätas samman över tid och rum och om hur människovärdet ryms bortom yttre skeenden.

Delar av verket kommer att framföras på Salsta slott under påskhelgen, lördag-söndag kl. 14 och söndag kl. 15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: